Om INBE

Hos INBE by Amanda Isabel tilbyder vi en fredfyldt atmosfære og med den professionelle behandling i centrum, som hertil adskiller os fra størstedelen af branchen. Vi ligger vægt på at imødekomme kundens gældende ønsker, hvoraf der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Som kunde kan du forvente behandlinger i højeste kvalitet, kun de bedste produkter på markedet, en behandler som er specialiseret indenfor de gældende behandlinger som tilbydes, og at du er i centrum igennem hele behandlingen. Vi tror på ydre og indre skønhed igennem viden, pleje og professionel behandling, samt den psykologiske virkning af velvære og udseende.

Udover tilbyder vi de nyeste og mest professionelle teknikker indenfor mikropigmentering, styling af bryn, hårfjerning med vegansk og cruelty free voks, eyelash extensions og negle, og kun med de førende produkter som garantere kvalitet, sikkerhed og resultat. Hvoraf vi hele tiden er opdateret indenfor det nyeste i branchen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og imødekomme samt opfylde dine ønsker med resultat minded behandling og produkter, skræddersyet til dig.

Amanda Isabel er registreret som kosmetisk tatovør hos Sikkerhedstyrelsen og følger lovkravene for kosmetiske tatovører samt taget de lovpligtige kurser, herunder fagkursus og hygiejnekursus.

Permanent makeup blækken som bruges på klinikken overholder EU’s kemikalie lovgivning – REACH,